Outfits met lange laarzen combineren

2023-07-06
Ten Eekelder

Waar je vroeger veel mensen zag met enkellaarzen, zie je nu steeds meer de lange laarzen voorbij komen, omdat steeds meer mensen dit wel weten te waarderen. Daarnaast zijn deze lange laarzen perfect om te combineren en om er een mooie outfit van te maken. Zeker in de herfst en in de winter zijn deze laarzen perfect onder iedere outfit en dat maakt je outfit dan ook snel al compleet. De laarzen zijn er in verschillende soorten, maten en kleuren en dat betekent daarom ook dat er voor iedereen wel een geschikt paar te vinden is. Lange laarzen dames zijn niet voor niets zo geliefd en in bijna iedere schoenenkast terug te vinden. 

Een lange rok of jurk

Zo kun je een mooie lange rok combineren met de laarzen, je ziet dan niks meer van je benen en dat kan een comfortabele panty of legging schelen. De laarzen zijn lekker warm en daarom hoef je geen last te hebben van koude benen. Daarnaast is de combinatie tussen de lange rok en de hoge laarzen een mooi geheel. Wanneer je nog meer van je mooie laarzen wilt laten zien, dan kun je natuurlijk beter kiezen voor een rok met een split, dan kan niemand meer om die mooie laarzen heen. 

Het hele jaar een leuke outfit

Wanneer je het niet zo erg vindt om panty’s of leggings te dragen in de herfst of winter, dan kun je een kort jurkje of rokje ook altijd met de laarzen combineren. Zo ben je ‘s ochtends snel klaar om naar je werk te gaan, omdat je alleen maar een paar laarzen en een jurkje hoeft te matchen. Daarnaast is dit ook een leuke outfit voor festivals in de lente bijvoorbeeld. Zo kun je deze outfit met of zonder panty vrijwel het hele jaar dragen en deze opties zijn altijd handig in de kledingkast. 

Voor iedere outfit een paar mooie laarzen

Dat de lange laarzen multifunctioneel zijn is nu al wel duidelijk, maar wanneer jij niet zo van de jurkjes of rokjes bent en ook wel eens graag een jeans draagt, dan zijn deze lange laarzen ook perfect. Deze maken meteen de outfit af en door een trui te dragen die mooi bij de laarzen past, heb je meteen een mooie elegante outfit zonder dat je hier uren voor bij je kast hoeft te staan. Je kunt de laarzen eindeloos combineren en zijn voor meerdere seizoenen een goed idee en daarom zijn deze mooie laarzen, met of zonder hak zeker niet te missen in jouw schoenencollectie.