Spijkers en Spijkers bij Wehkamp.nl

0

Ook zo genoten van de spetterende show van Spijkers en Spijkers tijdens de Amsterdam Fashion Week vorige week?

Dan hebben we goed nieuws voor je: vanaf augustus zal de nieuwe collectie van de Nederlandse ontwerpzussen Spijkers en Spijkers te koop zijn via de website van wehkamp.nl. Het gaat om enkele stukken uit de najaarscollectie β€˜SIS’, waarbij het duo zich heeft laten inspireren door jeugdculturen uit de jaren β€˜50. De collectie kenmerkt zich dan ook door polkadots, contrasten, traditionele materialen en rebelse accenten. Speelsheid, vrouwelijkheid en comfort voeren de boventoon.

Spijkers en Spijkers is het label van de Arnhemse designers Truus en Riet Spijkers. Zij studeerden beiden af aan de Hogeschool voor de Kunsten Arnhem (tegenwoordig ArtEZ) afdeling modevormgeving en volgden in 2000 de masteropleiding aan het Fashion Institute Arnhem. De zussen hebben een fascinatie voor de jaren ’20, die in hun kleding duidelijk naar voren komt.

Spijkers en Spijkers is overigens niet het eerste label wat via wehkamp.nl zijn kleding aanbiedt, ontwerpers als Piet Hein Eek, Piet Boon en Emily Hermans gingen het duo al voor.

Wij zijn benieuwd of er meer ontwerpers volgen!

Bekijk de volledige SIS bij Spijkers en Spijkers 2014 collectie.

Post your comment