Schoenen: trends 2013

0
schoenen

Er is dit jaar veel keuze als het op schoenen aankomt. Wij zetten de belangrijkste trends in schoenenland voor je op een rijtje.

-          Transparantie is in. Denk aan transparante laarsjes en schoenen met doorzichtige hakken. Pas echter op dat het niet ordinair oogt, door te combineren met een stijlvolle broek of blazer.

-          Liefhebbers van platte schoenen kunnen hun hart ophalen. De ballerinatrend van 2012 zet nog even door en ook de pantoffeltjes zijn nog volop te vinden. De espadrille is terug: dit maal met prints en versiersels.

-          Je ziet ze al lang niet meer alleen in de sportschool: sneakers. Tegenwoordig in alle kleuren en soorten verkrijgbaar en leuk onder zowel een broek als een rokje. Je outfit krijgt er meteen een sportieve uitstraling van.

-          Hij loopt misschien iets minder comfortabel, maar oogt wel sexy: de halfhoge pump met puntige neus. We zagen hem al bij Louis Vuitton en het zal slechts een kwestie van tijd zijn voor de schoen weer terug is in het straatbeeld. De pump combineert goed met bijvoorbeeld een zomers jurkje of een meer zakelijke outfit.

-          De komende zomer (en winter) herleven de jaren ’80, in zowel kleding als in schoenen. De hoge pump in kleuren als fuchsia, geel en blauw komt dan ook weer helemaal terug in de mode.

Post your comment