Must haves voor de man lente/zomer 2015

0
Trends mannen lente zomer 2015

Voor mannen is geld uitgeven aan een garderobe niet altijd even belangrijk, maar een aantal items zijn echt een must voor in zijn garderobe.

Dit zijn de items die een man zeker moet aanschaffen.

Wit mannen lente zomer 2015

Wit is zoals ieder jaar een terugkomende kleur op fashion gebied. Zo laten o.a Jil Sander, Berluti en Dolce & Gabbana zien dat wit voor zowel sportieve activiteiten gebruikt kan worden, maar het ook ontzettend chic en trendy kan zijn. Terwijl bij de vrouwen het gaat om felle kleuren en de prints in opkomst zijn is het voor de verandering ook wel eens leuk dat de man meer gaat voor simpelere variant, namelijk wit. Wit op wit is dit jaar voor de lente en de zomer een absolute go en een daarom is een volledige witte outfit zeker toegestaan. Als je nou bang bent dat wit net niet zijn kleur is dan kun je altijd overgaan op cream kleur, beige of ivor.

Pastel tinten zijn dit jaar ook door de man te dragen. Perzik kleuren, licht roze en licht blauw geeft je net dat wauw effect wat je soms nodig hebt om een klassiek pak net een andere twist te geven. O.a. de designers Calvin klein en Versace zijn enorm fan van deze trend. Over pakken gesproken, dit jaar mag je je opmaat gemaakte pak ook verdelen in twee outfits. De broek combineer je o.a. met een overhemd met een trui eroverheen en het jasje met een gave lichtblauwe jeans.

 

Prints bij mannen lente zomer 2015

Zoals hierboven vermeldt zijn prints bij de vrouwen helemaal hot. De Mannen kunnen daarom niet meer achterblijven en daarom zullen we tijdens de lente en de zomer deze trend ook terug gaan zien bij de man. Wat opvallend aan de prints is, is dat het voornamelijk bloemenprints zijn. Natuurlijk wel in alle kleuren en patronen. Camouflage is ook een print die zowel bij de man als vrouw terug komt. Een goede combinatie zou o.a. een blauwe camouflage jas met een wit t-shirt kunnen zijn. Uiteraard gaat dit gepaard met een goede spijkerjeans.

 

Bomberjack mannen lente zomer 2015

Qua lente en zomer jassen komen we dit jaar uit op de bomber jack. Is toch wel weer even wennen aangezien we natuurlijk de gewatteerde bodywarmer en de lichtgewicht jack gewend zijn. Maar des al niet te min staat een bomber jack de man ontzettend stoer en was hij o.a. te zien op de catwalk van Christopher Raeburn, Moschino en Tim Coppens. De bomber jacks zijn dit jaar te zien in allerlei kleuren en kan zowel voor casual als chic.

 

 

 

 

Reacties zijn gesloten.

Reacties zijn gesloten.