Met liefde gemaakt

0
beigenieuwvjr

Maak kennis met een bijzondere vrouw: Marianne Moerman runt een vintage zaak in de buurt van Amsterdam, de Woelmuis, en is sieradenmaakster onder haar eigen label VJR Jewels. Zij laat zich hierbij inspireren door de objecten en materialen. Het idee kwam tijdens het zoeken naar oude, afgedankte spullen voor haar winkeltje. Marianne: “Ik ben in staat om anders naar de objecten te kijken, waardoor ik iets nieuws kan creëren. Als beeldend kunstenaar heb ik veel kennis van technieken om de verschillende onderdelen en materialen tot een object te maken. Op sieradengebied ben ik autodidact, als kind was ik al beeldend bezig. Mijn vader was ook kunstzinnig, hij kon heel mooi schilderen en beheerste allerlei ambachtelijke technieken.”

Elk sieraad is uniek en met liefde gemaakt en dat zie je. Daarnaast kunnen mensen ook iets persoonlijks laten verwerken in hun sieraad.

De populariteit van Marianne en haar sieraden groeit: zo was zij onlangs te gast bij RTL Boulevard, en droeg minister Edith Schippers haar sieraden bij het afscheidsdiner van Koningin Beatrix.

Post your comment