Grammy Awards 2015 must sees

0
glitter en sparkles

Glittertjes, steentjes en vooral heel erg shiny! Een van de trends die we heel veel terug zagen op de rode loper van de Grammy awards.  Katy Perry (Zuhair Murad), Rita Ora (Prada) en Lady Gaga (Brandon Maxwell) waren o.a. te zien in deze trend. Wat vooral opviel was dat Lady Gaga dit jaar ging voor een wat ingetogenere look, wat we niet van de ster gewend zijn. Helaas werd de ster door de strakke jurk wel het slachtoffer van een nippleslip.

 

basic-black

Uiteraard kon de black dress ook niet ontbreken op de rode loper. Maar zoals altijd kunnen we verwachten bij de sterren dat het niet zomaar basis zwarte jurken zijn. Zo bewijzen Nicki Minaj (Tom Ford), Miley Cyrus (Alexandre Vauthier), Beyonce (Proenza Schouler) en Jessie J (Ralph & Russo) dat zwart helemaal niet saai hoeft te zijn op de rode loper. Jessie J en Beyonce, die maar liefst haar 20ste grammy won, droegen beide een transparant met zwart afgezetten jurk.

 

Menswear grammies

Menswear mag niet ontbreken op de rode loper. Zo bewijst o.a. Gwen Stefani (Versace), Sia (Armani) en Anna Kendrick (Band of Outsiders) dat menswear een echte must-have is in een vrouw haar garderobe.

 

Rihanna, Taylor Swift, Kim Kardashian

Tot slot hebben we nog een aantal uitschieters.

  • Rihanna: droeg een wijduitstaande knal roze jurk van Giambattista Valli. Ze had maar liefst 3 stoelen nodig om te gaan zitten tijdens de show!
  • Taylor Swift: Voor het tweede jaar op een rij staat ze overal ter wereld op #1 van de best dresses tijdens de Grammy award. Ze draag een high low jurk van Elie Saab.
  • Kim Kardashian: De look die haar laat stralen, glitters en natuurlijk een hele diepe v hals. De jurk was afkomstig van Jean Paul Gaultier.

Kortom ontzettend veel glitter, glamour en nog belangrijker: Fashion.

Reacties zijn gesloten.

Reacties zijn gesloten.