De nieuwste modetrend: The Great Outdoors

0
Outdoor Sfeer Man

De seizoenen worden steeds langer en het weer wordt steeds extremer. Modehuizen springen hierop in door in hun collecties outdooritems op te nemen. We moeten naar buiten, is de boodschap. Daarbij dragen we warme, comfortabele kleding. Dit is dan ook de nieuwste trend op het gebied van mode: ‘the great outdoors’. Kleding moet zowel comfortabel als functioneel zijn, gemaakt van stevige stoffen. Maar wat voor kleding voor mannen hoort er precies bij deze modetrend?

Outdoor mannenkleding

De ‘great outdoor man’ is nonchalant en stoer en in zijn vrije tijd kiest hij voor een comfortabele en functionele outfit. Dat is bijvoorbeeld een jeans of camouflagebroek die je combineert met een houthakkersblouse die over de broek gedragen wordt.

Must-haves-Outdoor-Man

Voor mannen geldt verder: de ruit is hot! Mannen kiezen voor een subtiele ruit op een baggy pantalon. Kies daarbij voor een witte kabeltrui, die een klassieke uitstraling aan de outfit geeft. Een andere combinatie van stoer met klassiek is een stevige gewatteerde bodywarmer met tweed-dessin.

Ook schoenen zijn natuurlijk outdoor: kies voor veterlaarzen die doen denken aan snowboardschoenen. Voor een nonchalant effect draag je de laarzen open.

Buiten draag je op koude dagen een gewatteerde parka met (nep)bont of een lichtgewicht jack dat je goed kunt combineren met stoere, stevige laarzen.

Outdoors-Man-Jacks

Heb je een feestje? Kies dan voor een outfit die comfortabel chic is. Dat betekent bijvoorbeeld een houtje-touwtjejas, babyrib broek in een stoer kleur, wollen trui met Noorse print en wollen sjaal. Feestelijke accenten kun je aanbrengen door te kiezen voor een patchwork ‘opa pet’ en stevige leren schoenen.

Kortom: kies voor een warme en comfortabele jas van stevige en warme stoffen. In zo’n jas kun je zelfs de koudste winter buiten gemakkelijk overleven!

The Great Outdoors from Perscentrum Mode on Vimeo.

Reacties zijn gesloten.

Reacties zijn gesloten.